21 / 05 / 2024

İş Bankası`ndan yeni kampanya! 20 Ocak 2023`e kadar sürecek!

İş Bankası`ndan yeni kampanya! 20 Ocak 2023`e kadar sürecek!

Türkiye'nin en popüler bankalarından İş Bankası'ndan şoke eden bir açıklama geldi. Buradan kontrol edin! Peki, kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar...



KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında "Kampanyalar" bölümünden ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna basılması yeterlidir. Uygulamayı cep telefonunuza indirin.

KAMPANYAYA DAHİL EDİLEN KARTLAR NELER?

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç), Bankamatik ve MaxiPara Kartları

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER NELER?

Ticari Kredi Kartları, Aidatsız Kredi Kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. İptal edilen işlemlerde MaxiPuan kazanımları da iptal edilecek olup, yeniden sipariş verildiğinde kampanya kapsamında MaxiPuan kazanılabilecektir.

KAMPANYADAN NASIL YARARLANIRSINIZ? İŞTE ÖDÜL KULLANIMI HAKKINDA TÜM DETAYLAR!

Bu promosyon herhangi bir Tchibo şubesinden veya www.tchibo.com.tr'den yapılan alışverişlerde geçerlidir. Promosyonlarda kazanılan MaxiPuanlar 7 Şubat 2023 tarihinde en son satın alınan karta yüklenecek ve kullanılmayan MaxiPuanlar 31 Mart 2023 tarihinde iade edilecektir. Maximiles'e yüklenen puanlar MaxiMil'e çevrilemez ve MaxiMil avans ile kapatılamaz. Kampanyalar kart bazlı değil, müşteri bazlıdır. Tek seferde 30 TL'ye kadar MaxiPuan kazanın. Promosyon süresi içinde satın alınan ürünün iptal edilmesi veya satın alınan ürünün iadesi durumunda MaxiPuan iade edilir.

- İş Bankası ve Tchibo kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

BTC.com'a dev saldırı! 3 milyon dolarlık hasar!
Döviz mevduatları 3 senenin en dibinde!
ABD’de mortgage faizleri yükseldi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön