13 / 05 / 2024

İş Bankası’nın kampanyası, nakit ihtiyacı olanları havalara uçuracak! Tam 250 bin TL veriyor!

İş Bankası’nın kampanyası, nakit ihtiyacı olanları havalara uçuracak! Tam 250 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı bulunanlar için İş Bankası’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ilgi çekiyor. Banka, 1.95 faiz oranı ve 36 aya varan vadelerle 250 bin lira ihtiyaç kredisi veriyor.



İş Bankası’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasında tam 250 bin TL’ye kadar krediyi ortalama 1,95 faiz oranından veriyor. Maddi sıkıntısı bulunan vatandaşlara yönelik ihtiyaç kredisi kampanyasından daha fazla kişinin yararlanması için başvuruda esnek koşullar sağlıyor.

Cep telefonundan beyaz eşyaya, eğitimden ve elektroniğe çeşitli konular için kullanılabilen ihtiyaç kredisinde uygun koşullu ürün paketleri sunan İş Bankası, kredi tahsisi gerçekleştiğinde ödemeyi nakit olarak gerçekleştiriyor.

İş Bankası’nın kampanyası, nakit ihtiyacı olanları havalara uçuracak! Tam 250 bin TL veriyor!

Buna göre 250 bin lira ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda 1.95 faiz oranına göre 24 ay vadeli bir ödeme planında aylık taksit 13.881 lira olurken, 1.375 TL kredi tahsis ücreti, ekspertiz, taşınır taşınmaz rehin tesis ve hayat sigortası masrafı olarak da 210,98 TL ödeme yapılıyor.

36 AYA VARAN VADE YAPIYOR

Başvuran tüketiciyle birlikte ödeme planı yapılan kredi kampanyasında, 36 ayı bulan vade fırsatı verilirken, istenirse daha az sayıda taksitlendirme de yapılabiliyor. Bütçeyi zorlamaksızın ödeme olanağı sunan İş Bankası kredi kampanyasında başvurular alınmaya devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön