29 / 04 / 2024

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.



Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Muğla Marmaris'teki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı.  Söz konusu otel,  Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kumluörencik Mevkii, İçmeler Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve  İş Bankası  adına kayıtlı 2575 parsel (18.466,61 m2) üzerinde inşa edilecek.

199 yatak kapasiteli otel için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Proje için ÇED süreci sona erdi. Projenin toplam maliyeti 844.918.520 TL olarak belirlenirken,  İnşaat çalışmaları 30 Nisan-31 Ekim tarihleri dışında inşaat sezonu içerisinde yapılarak  24 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Yapılması planlanan tesis alanı daha önceden Maliye kampı olarak faaliyet göstermekte olup, 2023 yılında tamamen tahliye edilerek yıkılmış ve arazi boşaltılmıştır. Planlanan Turizm konaklama tesisi işletme aşamasında; 5 yıldızlı otel eğitim ve dinlenme tesisi amaçlı bloklardan oluşacak olup, toplamda 199 oda ve 658 yatak olarak hizmet vermesi planlanıyor.

İş Bankası nın Marmaris teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

OTELİN LOKASYON BİLGİSİ!

Proje sahasına En yakın yerleşim merkezi; proje alanına 30 m uzaklıkta bulunan benzer turizm konaklama tesisidir. Yapılması planlanan otel, Muğla İli, Marmaris ilçesinin batısında yer almaktadır. Marmaris İlçe Merkezi’ne kuşuçumu 7,00 Km mesafede konumlanıyor. 

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Geri Dön