02 / 05 / 2024

İş Finansal Kiralama 1.2 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

İş Finansal Kiralama 1.2 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

İş Finansal Kiralama'nın ana sözleşmesinin 29. maddesi gereğince 1 milyar 250 milyon TL'ye kadar yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcıya satış ve tahsisli satış yöntemleriyle borçlanma aracı ihraç edilmesine karar verildi.



İş Finansal Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) borçlanma aracı ihracı için genel müdürlüğe yetki verilmesi hakkında açıklama yaptı.

İş Finansal Kiralama'nın ana sözleşmesinin 29. maddesi gereğince 1 milyar 250 milyon TL'ye kadar yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcıya satış ve tahsisli satış yöntemleriyle borçlanma aracı ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin koşulların belirlenmesi ve bu çerçevede ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na, Borsa İstanbul A.Ş.'ye ve ilgili kurumlar nezdinde gerekli başvuruların ve sair tüm işlemlerin, verilen yetkiye istinaden Genel Müdürlük tarafından yerine getirilmesine karar verildi.

İş Finansal Kiralama'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 16.04.2020 tarihli toplantısında, Sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde, Şirketimiz ana sözleşmesinin 29. maddesi gereğince 1.250.000.000.-TL'ye kadar yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcıya satış ve tahsisli satış yöntemleriyle borçlanma aracı ihraç edilmesine, ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin koşulların belirlenmesi ve bu çerçevede ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na, Borsa İstanbul A.Ş.'ye ve ilgili kurumlar nezdinde gerekli başvuruların ve sair tüm işlemlerin, verilen yetkiye istinaden Genel Müdürlük tarafından yerine getirilmesine karar verilmiştir.
 


Geri Dön