18 / 05 / 2024

İş GYO Beşiktaş'tan bina alacak! 152.5 milyon TL'ye!

İş GYO Beşiktaş'tan bina alacak! 152.5 milyon TL'ye!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir gayrimenkul yatırımına imza atıyor. Şirket tarafından İstanbul'dan bir bina almaya karar verildi. İşte tüm detaylar...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2022 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan binanın, proje geliştirilmesi amacıyla Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'den 152,5 milyon Türk Lirası bedel ile satın alınmasına karar verildi.

İş GYO'nun İstanbul'un göbeği Beşiktaş'ta satın almaya karar verdiği bina 13 bağımsız bölümden meydana geliyor ve kargir iş hanı niteliğine sahip. Binanın toplam kullanım alanı 6 bin 36 metrekare olarak açıklandı. 

Şirket, Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'den alacağı Beşiktaş'taki binanın satış bedelini tavu devri tarihinde peşin olarak ödeyecek. 

İstanbul Beşiktaş'ta konumlanan bina, Barbaros Bulvarı ve Yıldız Posta Caddesine yakın konumda yükseliyor. Barbaros Bulvarı hattında alışveriş merkezleri, ofis projeleri, genel müdürlük binaları, plazalar vb. ticari birimler, oteller bulunuyor. Binaya, Mecidiyeköy- Gayrettepe istikametinde Yıldız Posta Caddesi üzerinden ilerlerken sağ kolda yer alan Dedeman Hotel ve Dedeman Plaza geçildikten sonra sağ kolda yer alan Yener Sokağına girilerek ulaşım sağlanabiliyor. 

İş GYO Beşiktaş tan bina alacak! 152.5 milyon TL ye!

Gayrimenkul, metrobüs, metro, otobüs ve dolmuş hatları geçiş güzergahı üzerinde yer alıyor. Binaya, Zincirlikuyu yaklaşık 1-2 dakika 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü yaklaşık 10 dakika araç mesafesinde bulunuyor. 

Beşiktaş ilçesinde yer alan bina , 2 ,bodrum, zemin, asma ve 11 katlı iş merkezi olarak dikkat çekiyor. Normal katların her birinde 1'er adet ofis bölümü bulunuyor ve kullanım alanları 371 metrekare civarında belirtiliyor. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 22.08.2022 tarihinde yapılan toplantısında; İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan binanın, proje geliştirmek üzere Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'den 152,5 milyon TL bedel üzerinden satın alınmasına karar verilmiştir.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön