29 / 04 / 2024

İŞ GYO Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı!

İŞ GYO Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı!

İş GYO'da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda genel müdür değilşikliği ile ilgili bir açıklama yapıldı.

İş GYO yaptığı açıklamada, İş GYO'da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan  Hasan K. Bolat'ın 31 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla emekliye ayrıldığını belirtti.  Yönetim kurulunun 31 Temmuz 2023 tarihinde yapılan toplantısında; şirket genel müdürlük görevine Ömer Barlas Ülkü'nün atanmasına karar verildi. 

Ayrıca söz konusu toplantıda Ömer Barlas Ülkü'nün aynı zamanda, Hasan K. Bolat'ın ayrılmasıyla boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi kapsamında ilk Genel Kurul'da onaya sunulmak ve söz konusu Genel Kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere seçilmesine de karar verildi.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Bolat, 11 Haziran 2018 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanmıştı.

Kariyerine 1988 yılında Türkiye İş Bankası'nda müfettiş olarak başlayan Bolat, İş Bankası'nın çeşitli şubelerinde şube müdürlükleri, Ticari Krediler Bölge Müdürlüğü ve Kobi Kredileri Bölüm Müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuştu.

İŞ GYO Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı!


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Şirketimizde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Hasan K. Bolat 31.07.2023 tarihi itibarıyla emekliye ayrılmış olup, Yönetim Kurulumuzun 31.07.2023 tarihinde yapılan toplantısında; Şirket genel müdürlük görevine Ömer Barlas Ülkü'nün atanmasına ve  Ömer Barlas Ülkü'nün aynı zamanda, Hasan K. Bolat'ın ayrılmasıyla boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi kapsamında ilk Genel Kurul'da onaya sunulmak ve söz konusu Genel Kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere seçilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca Şirketimizde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Sn. Gülfem S. Tandoğan, emeklilik sebebiyle görevinden ayrılmıştır.

 

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Çekmeköy projesi geliyor! Yeni proje! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile  Ankara  İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 


Geri Dön