08 / 05 / 2024

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi, idari olarak Acıbadem Mahallesi sınırları içerisinde kalıyor. Dinlenç Caddesi, Meydan Sokak ve Onur Sokağa cepheli olan arsanın yüzölçümü 8 bin 292,72 metrekare olarak belirlendi. 

Arsanın yer aldığı bölge ağırlıklı olarak konut yerleşimlerinden ibaret olmakla beraber Tepe Nautilius Alışveriş Merkezi ile komşu noktada bulunuyor. Yakın çevresinde eğitim tesisleri, ofis - büro kullanımları da yer alıyor. 

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

Taşınmaz Kadıköy iskelesine ve ilçe merkezine yaklaşık 4-5 dakika araç mesafesinde konumlanıyor. Taşınmaza Kadıköy merkezinden Acıbadem Caddesi, Sarayardı Caddesi'nden Onur Sokak'a sapılarak ulaşım sağlanabiliyor. 

Mimari projesine göre parsel üzerinde 6 bodrum kat, zemin kat, 21 normal katlı bir otel projesi geliştirilmiştir. Proje kat alanları ve kat dağılımı aşağıdaki tabloda sunulmuştur. Mimari projeye göre emsale esas inşaat alanı 14.419,94 metrekare, ortak alanlar inşaat alanı 40.684,24 metrekare toplam inşaat alanı ise 55.104,18 metrekare dir. 1. bodrum kat - 5.bodrum kat arası mimari proje detay tablolarında 8.856,92 metrekare inşaat alanı otel projesi dışında değerlendirilmiştir. Buradan yola çıkarak toplam inşaat alanından 8.856,92 metrekare çıkartıldığında 46.247,26 metrekare inşaat alanı proje satılabilir alanı olarak esas alındı. 

İş GYO Kadıköy gayrimenkulünün toplam değeri 93 milyon 145 bin TL, KDV dahil değeri ise 109 milyon 911 bin 100 TL olarak belirlendi. 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, İbrahimağa Mahallesi, 1421 Ada, 4 Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent geliyor! Yeni proje! 

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...


Geri Dön