05 / 07 / 2024

İş GYO, Marjinal Porter Novelli 'yi tercih etti!

İş GYO, Marjinal Porter Novelli 'yi tercih etti!

Değişimin mimarı olarak geleceğin yaşam alanlarını yaratan lider gayrimenkul yatırım ortaklığı İş GYO iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek...  



Değişimin mimarı olarak geleceğin yaşam alanlarını yaratan lider gayrimenkul yatırım ortaklığı İş GYO iletişim çalışmalarını Marjinal Porter Novelli ile yürütecek. MPN, çağdaş kent ve toplumlara yakışan mekanlar oluşturma ve istikrarlı büyümeye katkıda bulunma vizyonunu tüm paydaşlarına aktarmayı hedefleyen İşž GYO için 360 derece iletişim danışmanlığı hizmetleri sağlayacak.

Marjinal Porter Novelli  

Türkiye"nin en itibarlı ajanslarından olan Marjinal Porter Novelli stratejik pazarlama iletişimi, medya ilişkileri, kriz yönetimi, reklam, etkinlik yönetimi ve interaktif hizmetleri kapsayan toplam pazarlama iletişim çözümleri alanında uzmanlaşmış bulunuyor. 1993 yılında kurulan ve 40'ı aşkın profesyonelden oluşan bir ekiple hizmet veren Marjinal Porter Novelli"nin çeşitli sektörlerden uluslararası ve yerel markaları temsil eden etkileyici portföyü teknoloji, telekomünikasyon, finans, eğitim, kozmetik, spor, hobi ve dinlence gibi alanları kapsıyor. Daha fazla bilgi için www.marjinal.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž.  

1999 yılında T. İş Bankası A.şž."nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak İMKB"de işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO"nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü; lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Geri Dön