28 / 04 / 2024

İşçi çıkarma furya gibi büyüyor! PayPal'da kervana katıldı

İşçi çıkarma furya gibi büyüyor! PayPal'da kervana katıldı

PayPal, maliyetleri düşüren en son büyük teknoloji şirketi haline gelirken yaklaşık 2.000 kişiyi veya çalışanlarının %7'sini çıkarıyor.



Çevrimiçi ödeme şirketi, "zorlu makro-ekonomik ortam" ile karşı karşıya olduğu için karar vermek zorunda kaldığını söylüyor.

PayPal'ın duyurusu, yalnızca geçen ay teknoloji devleri tarafından gerçekleştirilen on binlerce işten çıkarmanın ardından geldi.

Bu yıl, Google'ın ana şirketi Alphabet, Amazon ve Microsoft büyük işten çıkarmalar duyurdu.

İşçi çıkarma furya gibi büyüyor! PayPal da kervana katıldı

PayPal'ın CEO'su Dan Schulman yaptığı açıklamada , "Dünyamız, müşterilerimiz ve rekabet ortamımız geliştikçe değişmeye devam etmeliyiz" dedi .

Yine Salı günü, sosyal medya platformu Snapchat'in ana şirketi Snap, Mart ayının sonuna kadar olan üç aylık gelirin %10'a kadar düşebileceği konusunda uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön