14 / 05 / 2024

İşçileri rahatlatacak ikramiye! 12 bin 401 lira veriliyor

İşçileri rahatlatacak ikramiye! 12 bin 401 lira veriliyor

Binlerce işçinin cebini rahatlatacak ikramiye için tarih belli oldu. T.C. Kimlik numarası sonu 0,2,4,6,8 olanlara dört taksitte verilecek. Hesaplara otomatik yatacak paralardan hangi işçilerin faydalanacağı netleşti. İşte tüm detaylar...



Yeni yılda asgari ücret zamlanırken işçiler ek ödemelerden de yararlanabilecek. Devlet tarafından verilecek ikramiyelerden birisiyle binlerce işçi rahat bir nefes alabilecek. T.C. Kimlik numarası sonu 0,2,4,6,8 olanların hesaplarına otomatik yatmış olacak. İşte tüm detaylar...

Geçtiğimiz yıllarda da yapılan ikramiye ödemelerinin 2023 tutarı ve tarihleri netleşti. Cumhurbaşkanı kararına göre kamu çalışanlara verilecek ikramiyenin ilk yarısı 27 Ocak’ta verilecek.

İkramiyenin ikinci yarısı ise 14 Nisan’da hesaplara yatacak. Maden işçileri bu ikramiyeyi 22 Aralık’ta tek seferde alabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön