27 / 04 / 2024

İskender Dilek: Yaz otelciliği yatırımı düşünmüyoruz!

İskender Dilek: Yaz otelciliği yatırımı düşünmüyoruz!

2007 yılından bu yana yurtdışı tatil hediyeleri ile gündeme gelen Sheraton Çeşme Otel, bu kez de müşterilerine Şeker ve Kurban Bayramları için alternatifler sunuyor. Alaska, Karayipler, Kanarya Adaları, Bahamalar seçenekler arasında...



Dilek Holding bünyesindeki Sheraton Çeşme Otel, 2007'den bu yana müşterilerine çekilişsiz, kurasız yurtdışı tatili hediye ediyor. 2012 itibariyle 'dünya turu' tatili ile tatil promosyonlarına nokta koymayı planlayan şirketin, bu yaz için hediyesi ise çok seçenekli. 

Bu sene kuruluşunun 10'uncu yılını kutlayan Sheraton Çeşme, 8 gece Çeşme Sheraton'da konaklayan misafirlerini Şeker ya da Kurban Bayramı'nda cruise ile İskandinavya, Rusya veya Bahamalar'a, Kanarya Adaları'na ya da Bermuda'ya gitme imkanı sunuyor. Sheraton Çeşme Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı İskender Dilek, tatil seçeneklerinin bunlarla da sınırlı olmadığını, daha uzun konaklamalarda Akdeniz turu, Karayipler, Alaska ve  Brezilya alternatiflerinin de olduğunu, üstelik tatilerin tamamının Royal Caribbean markalı ultra lüks gemiler ile yapılacağını belirtiyor.

FİNAL DÜNYA TURUYLA
Önümüzdeki yıl tatil hediyelerine son vereceklerini açıklayan Dilek, 'Hiçbir şey yoktur ki sonu olmasın. Biz de bu promosyonlara son verme kararı aldık. Ancak finalimiz de çok konuşulacak. Çünkü misafirlerimize dünya turu hediye edeceğiz' dedi.

İki Radisson 2012'de açılıyor
Dilek Holding, yatırımlarını İstanbul'da iki şehir oteli ile sürdürüyor. Ekim 2012'de iş oteli olarak nitelendirdikleri 'Radisson Blue Şişli'yi, sonra da Perasında da 'Radisson Blue Golden Horn' otellerini açacaklarını anlatan Dilek, Çeşme dışında Türkiye'nin her yerinde hakim olan 'her şey dahil' sistemini benimsemedikleri için yaz otelcilği yatırımı düşünmediklerini belirtiti.

Şenay BÜYÜKKÖŞDERE/Akşam


Geri Dön