İş Fırsatları

İŞKUR açıkladı! Belediyelere personel alımı yapılacak...

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında, 3 farklı belediye tarafından çeşitli pozisyonlara personel alımı yapacağı duyuruldu. Hangi belediye hangi pozisyona personel alacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar doğrultusunda, 3 farklı belediye tarafından çeşitli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Çanakkale Belediyesi, Burdur Belediyeler Birliği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek personel alımı ayrıntıları belli oldu. 

BELEDİYELER PERSONEL ALACAK

ÇANAKKALE BELEDİYESİ

Çanakkale Belediyesi, hukuk işleri departmanında görevlendirilmek üzere 3 sene deneyimli bir avukat alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olmaları ve en az 60 KPSS P3 puanına sahip olmaları gerekiyor. Son başvuru tarihi ise 22 Temmuz 2024 olarak kaydedildi.

BURDUR BELEDİYELER BİRLİĞİ

Burdur Belediyeler Birliği, bünyesinde tam zamanlı çalıştırılmak üzere 2 adet tır-çekici şoförü alımı yapılacağı duyuruldu. Adayların C-E sınıfı sürücü belgesi, SRC-4 belgesi ve psikoteknik belgesine sahip olmaları gerekiyor. Başvurular 22 Temmuz 2024 tarihine kadar devam edecek ve 26 Temmuz'da noter kurası çekileceği belirtildi.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından temizlik işleri bölümünde görevlendirilmek üzere engelli beden işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları arasında 18 yaşını doldurmuş olmak ve en fazla ortaöğretim mezunu olmak bulunuyor. İlan için son başvuru tarihi ise 22 Temmuz 202 olarak belirlendiği ifade edildi.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirebilecek. Başvurular tüm ilanlar için 22 Temmuz 2024’e kadar sürecek.

Çanakkale Belediye Başkanlığı İş İlan No (00008417595).
Burdur Belediyeler Birliği İş İlan No (00008418100).
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İş İlan No (00008413781).

Aksigorta personel alımı yapacak!

Denizbank personel alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı personel alımı yapacak!

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak!