09 / 05 / 2024

İŞKUR birçok ilde rekor sayıda güvenlik görevlisi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR birçok ilde rekor sayıda güvenlik görevlisi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR, pek çok şehirde silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un paylaştığı personel alım ilanının ardından güvenlik görevlisi olarak görev almak isteyenler başvuru şartlarını ve detayları merak etmeye başladı.



GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLMAK İÇİN ŞARTLAR NELER?

 İŞKUR tarafından yayınlanan güvenlik görevlisi ilanı kapsamında, başvuru koşullarının silahsız ve silahı olmak üzere iki kategoriye ayrıldığı görüldü. Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi başvuru koşulları şu şekilde sıralandı:

Silahsız güvenlik görevlisi pozisyonuna başvurmak isteyen adayların, Türk vatandaşı olması ve en az ilköğretim mezunu olması aranan şartlar arasında yer aldığı öğrenildi.

Bunun yanı sıra, söz konusu kadrolara başvuracak adayların, 18 yaşını doldurmuş olması ve görevini yapma konusunda herhangi bir engelinin bulunmaması gerektiği belirtildi.

İŞKUR birçok ilde rekor sayıda güvenlik görevlisi alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Aynı zamanda, kamu haklarından mahrum olmaması aranan ve herhangi bir suçtan dolayı 6 aydan fazla hapis cezası almamış olması koşullar arasında yer alıyor. Ayrıca, vücut sağlığının ve ruh sağlığının görevini yerine getirmesine engel olmayacak derecede yerinde olması gerektiği duyuruldu.

Silahlı güvenlik görevlisi kadrosuna müracaat edecek adayların da, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve en az lise mezunu olması aranan temel koşullar arasında yer alıyor.

İlgili adayların 21 yaşını doldurmuş olması ve ruh sağlığının ve vücut sağlığının yerinde olması ve görevini yapmaya engeli bir durumu olmaması gerektiği öğrenildi.

Herhangi bir suçtan bir seneden daha fazla hapis ceza almamış olması talep edilirken, kamu haklarından herhangi bir nedenle mahrum olmaması da aranan koşullar arasında olduğu aktarıldı.

Güvenlik görevlisi ilanlarına başvurmak için aşağıdaki linke tıklayarak arama kutucuğuna "güvenlik görevlisi" yazıp aratabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Advantage kredi kartı olanlar bu habere çok sevinecek! Hesabınıza tam bu kadar para yatacak!

Ziraat Bankası bunu yapan herkesin hesabına para yatırıyor! Bu parayı hemen alın!

İslam Memiş’ten seçim sonrası korkutan açıklama: ‘Alan büyük zarar etti!’

Geri Dön