18 / 05 / 2024

İŞKUR duyurdu! 13 bin TL maaşla 125 personel alınacak! Son iki gün, elinizi çabuk tutun!

İŞKUR duyurdu! 13 bin TL maaşla 125 personel alınacak! Son iki gün, elinizi çabuk tutun!

İŞKUR tarafından personel alımı ilanları gelmeye devam ediyor. İŞKUR, kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere 125 Büro Personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı ve bitmesine ise son iki gün kaldı, elinizi çabuk tutun! İşte ayrıntılar...



İŞKUR BÜRO PERSONELİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR Büro personeli alımı için başvurularda genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

  • Özel olarak ise KPSS, Yaş ve Eğitim şartları aranacaktır. Buna göre; 2022 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans seviyesinde P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak, Yükseköğretim kurumlarının Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik ön lisans programlarından birinden mezun olmak.

İŞKUR duyurdu! 13 bin TL maaşla 125 personel alınacak! Son iki gün, elinizi çabuk tutun!
İŞKUR BÜRO PERSONELİ MAAŞLARI NE KADAR 2023?

Büro personeli maaşları belli oldu. 2023 yılı son yapılan zamlara göre 11 bin 500 TL den başlayan ve 13 Bin TL ye kadar çıkmakta.

İŞKUR resmen açıkladı! Sınavsız 125 personel alımı yapılacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Karayolları duyurdu! İşçi alımı başvuruları yarın sona eriyor! Eliniz çabuk tutun! 

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

Geri Dön