18 / 05 / 2024

İŞKUR her kesime para dağıtıyor! 18-29 yaş arası herkesin başvurabilir!

İŞKUR her kesime para dağıtıyor! 18-29 yaş arası herkesin başvurabilir!

İŞKUR, kayıtlı iş arayışında olanlar ve öğrenciler için iş başı eğitim programları düzenliyor. Bu programlar, mesleki deneyim kazanmalarını ve istihdam için uygun donanım elde etmelerini amaçlamaktadır.



 İŞKUR her kesime para dağıtıyor! 18-29 yaş arası herkesin başvurabilir!

İşbaşı eğitim programlarının süresi

İşbaşı eğitim programlarının süresi ve çalışma saatleri hakkında bilgi verildi. Program süresi bilişim ve imalat sektörleri için en fazla 6 ay, diğer sektörler için en fazla 3 aydır. Geleceğin mesleklerinde düzenlenen işbaşı eğitim programlarında ise program süresi en fazla 9 aydır. Program, haftada en fazla 6 gün ve günde en az 5 en fazla 8 saat şeklinde planlanabilir. Ayrıca haftalık çalışma saatleri de 45 saati geçmeyecek şekilde sınırlandırılmıştır.

Devlet Su İşleri personel alımı yapacak! İŞKUR üzerinden başvurular açıldı!

SSK ve Bağkur emeklilerine 2023 için ara zam müjdesi geldi! Tek tek açıklanan bu zamları duyan adeta düğün bayram etti

İŞKUR az önce açıkladı. Başvuran herkese 9 ay boyunca günlük 359 TL verilecek! Bu parayı hemen alın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön