29 / 04 / 2024

İŞKUR İlanlarından Hangi İllerde İş Fırsatları Var? Jandarma Astsubay Alımı da Dahil!

İŞKUR İlanlarından Hangi İllerde İş Fırsatları Var? Jandarma Astsubay Alımı da Dahil!

İş arayanlar için birçok farklı alandan ve ilden ilanlar geldi. Özellikle de kamu dairelerinde çalışmak isteyenler için bazı ilanlar paylaşıldı. Birçok farklı ili ve kadroyu kapsayan ilanlar iş arayanlar tarafından ilgi görmektedir. İşte İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar listesi…



Ülkede işsizlik oranı artarken çeşitli özel ve devlet kurumlarından gelen ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Devlet dairelerinde çalışmak isteyenler İŞKUR tarafından yayınlanan ilanları yakın takibe alıyor. Bu kez yayınlanan listede birçok il ve alan dikkat çekiyor. İŞKUR tarafından paylaşılan güncel ilan listesi hakkındaki tüm detaylar haberimizde…

Hangi illerde personel alımı yapılacak?

İŞKUR tarafından yayınlanan listede birçok il bulunmaktadır. Aynı zamanda bu illerde yapılacak personel alımı için bazı şartlar aranmaktadır. Aşağıda yayınlanan ilan listesindeki il ve şartları belirtilmiştir:

  • Burdur ili Tefenni Belediye Başkanlığı'nda istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 4 İtfaiye Eri alınacaktır. KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve belirtilen diğer şartları karşılaması durumunda atama yapılacaktır.

  • Çorum İskilip Belediye Başkanlığı'nda istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında en 60 KPSS puan alma şartıyla 5 memur alımı yapılacaktır.

  • Erzincan ili Çadırkaya Belediye Başkanlığı'nda istihtam edilmek üzere 1 Tahsildar, 2 memur alımı yapılacağı belirtilmiştir. Kadro için nitelikler ve KPSS gibi şartlar İŞKUR tarafından yayınlanmıştır.

  • Manisa ilinde Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince KPSS'den en az 85 puan alan ve ilgili üniversite bölümünden mezun olan 6 Tahsildar alınacaktır.

  • Zonguldak İli Özel İdaresi ve Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Başkanlığı'na 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 1 Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve Muhasebeci alımı yapılacaktır. 


Geri Dön