02 / 05 / 2024

İŞKUR'dan büro personeli olma fırsatı! KPSS'den bu puanı almanız şart!

İŞKUR'dan büro personeli olma fırsatı! KPSS'den bu puanı almanız şart!

KPSS şartı bulunan büro personeli alımı başladı! Puan şartını sağlayan her aday iş başı yapıyor: Mülakatsız personel alımlarına dair detaylar belli oldu. Alım bekleyenleri sevindiren bu habere dair detaylarda belli oldu. 



Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden personel alımına yeni bir ilan eklendi. KPSS şartı bulunan bu ilanda kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere alım yapacağını belirtti. 2022 yılı içerisinde yapılan KPSS (B) grubu puan sıradına göre alım yapılacağı söylendi. Personel alımında mülakat olmayacağı da dile getirildi. İşte habere dair tüm detaylar...

 İŞKUR dan büro personeli olma fırsatı! KPSS den bu puanı almanız şart!

Mülakatsız personel alımına dair bilgiler netleşti

Son dönemlerde sık sık iş ilanlarını paylaşan İŞKUR bir yeni ilanı daha listesine kaydetti. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü’nün kendi alanında alım yapılacağı belirtildi. Personel alımını başlatan İŞKUR tüm detayları ve şartları kamuoyuyla paylaştı. İŞKUR alanında yapılacak olan bu alımlar için en az 70 KPSS puanına sahip olmak gerekli.

Alımın 26 farklı ilden yapılacağını belirterek istihdam sağlanması için başvurular başlatıldı. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafına yapılacak bu personel alımına dair başvuru tarihleri de paylaşıldı. Son başvuruda bulunma tarihi ile birlikte 18 yaşı tamamlamış olan 35 yaşı tamamlamayanlar başvuruda bulunabilecekler. İŞKUR’un bu uygulaması ile kolayca bu istihdam imkanından yararlanabilecekler.


Geri Dön