15 / 05 / 2024

İŞKUR'dan günlük 232,71 TL cep harçlığı! Türkiye'nin 81 ilinde geçerli! Başvurmak isteyen hemen baksın!

İŞKUR'dan günlük 232,71 TL cep harçlığı! Türkiye'nin 81 ilinde geçerli! Başvurmak isteyen hemen baksın!

İŞKUR'dan işsiz ve meslek edinmek isteyen vatandaşları sevindirecek gelişme yaşandı. Milyonlarca vatandaşa günlük 232,71 TL harçlık verecek. Peki, günlük 232,71 TL cep harçlığından kimler faydalanacak? İşte detaylar...



İŞKUR dan günlük 232,71 TL cep harçlığı! Türkiye nin 81 ilinde geçerli! Başvurmak isteyen hemen baksın!

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMLARININ SÜRESİ

Söz konusu program günde en az 5 en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü aşmamak kaydıyla haftalık 45 saati geçmeyecek şekilde planlanıyor.

Program süresi bilişim ve imalat sektörlerindeki işyerleri ve mesleklerde en fazla altı (6) ay, diğer sektörlerde ise en fazla üç (3) aydır.

Siber güvenlik, oyun geliştirme uzmanı, bulut bilişim ve kodlama gibi çağımızın ve geleceğin meslekleri olarak görülen alanlarda düzenlenecek olan işbaşı eğitim programlarına katılan 18-29 yaş arası gençler için işbaşı eğitim programlarının süresi en çok dokuz (9) ay olarak uygulanmaktadır.

Tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde MEB Hayat Boyu Öğrenme modüllerinin ya da üniversite eğitim modüllerinin asgari sürelerinden az olmamak koşuluyla program düzenleniyor.

Program günde en az 5 en fazla 8 saat olmak üzere ve haftada 6 günü aşmamak şartıyla haftalık 45 saat ve günlük 240 günü geçmeyecek şekilde planlanıyor.

İŞKUR'dan günlük 232,71 TL cep harçlığı! Başvurmak isteyen hemen baksın! Peki, başvuru şartları neler, kimler faydalanıyor? İşte tüm detaylar...


Geri Dön