02 / 05 / 2024

İŞKUR’dan işsizlere son dakika müjdesi! TYP ile okullara personel alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR’dan işsizlere son dakika müjdesi! TYP ile okullara personel alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Milli Eğitim Bakanlığı TYP personel alımı başvurusunu duyurdu. İŞKUR Güncel TYP personel alımı ilanlarını yayımladı. İşte detaylar...



ÇOK SAYIDA TYP PERSONEL ALIMI YAPILACAK!

MEB her 6 ayda bir yayımladığı ilanlar aracılığıyla bünyesindeki eksikliği karşılamak için personel alımları gerçekleştiriyor. Bu çerçevede okullarda çalışmak üzere personel alımları yapılacak. Bu çerçevede Milli Eğitim Bakanlığı TYP Personel alımı için düğmeye bastı.

2023 YILI MEB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU BAŞLADI!

MEB okulların açılacak olması ile birlikte 2023 yılında TYP çerçevesinde işçi personel alımı ilanlarını yayımladı. Bu doğrultuda yayımlanmış olan ilanlar için başvurular yalnızca İŞKUR’un TYP başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

- Türkiye Cumhuriyeti T.C. vatandaşı olmak,

- İŞKUR’a kayıtlı olmak,

- 18 yaşından büyük olmak,

- 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun dördüncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri çerçevesinde SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun dördüncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi çerçevesinde sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,

- Emekli ve malul maaşı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (Açıköğretim öğrencileri dahil değildir).

İŞKUR’dan işsizlere son dakika müjdesi! TYP ile okullara personel alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

TYP NEDİR?

 Toplum Yararına Program (TYP), işsizliğin yoğun olduğu zamanlarda ya da yerlerde doğrudan ya da yüklenici eli ile toplum yararına bir iş veya hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarına engel olarak işgücü piyasasına uyumlarını amaçlayan ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak için İŞKUR tarafından uygulanan programlardır.  

İŞKUR müjdeleri peş peşe veriyor! Acilen DSİ'de çalışacak personel aranıyor! Hemen göz atın!

İŞKUR’dan işsizlere müjde üstüne müjde! 40 ilde KPSS’siz personel alımı! Son başvuru tarihi bugün!

İşsizlere müjde üstüne müjde! İŞKUR 81 ilde alım yapacak! Müjdeli haber resmen açıklandı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön