04 / 05 / 2024

İŞKUR’dan KPSS şartsız memur alımı! 8 bin TL maaş imkanı! İşte şartlar!

İŞKUR’dan KPSS şartsız memur alımı! 8 bin TL maaş imkanı! İşte şartlar!

İŞKUR, 8 bin TL maaş imkanı ile personel alımı yapıyor. İşte İŞKUR iş alım süreci ve merak edilenler!



İŞKUR PERSONEL ALIMI!

İŞKUR, sayfasında yer alan iş ilanlarına iş arayanlar yoğun ilgi gösteriyor. İŞKUR sayfasından iş bulmak için öncelikle bir profil oluşturmalısınız. İŞKUR sayfasında profili olmayan kişiler profil oluşturmanın nasıl yapıldığını ve bu işlemi yaparken izlenecek adımları araştırıyor. KPSS şartlı veya şartsız ilanlar ile binlerce memur ve personel alımı yapılıyor.

 İşte 8 bin TL'den başlayan fiyatlar ile güncel İŞKUR iş ilanlarına dair ayrıntılar…

İŞKUR personel alımı şartları yayınlanan ilanlara göre farklılık göstermektedir. İŞKUR ilan ekranında iş için aranan nitelikler, iş tanımı, istenen özellikler ve daha birçok konu belirtilir.

İşte İŞKUR ilan sayfası üzerinden başvuru nasıl yapılır, Güncel İŞKUR memur ve personel alımı hakkındaki ilanlar...

2022 İŞKUR GÜNCEL İLAN SAYFASI!

İş arayan kişilerin İŞKUR internet sitesi üzerinden alım ilanlarına başvuru yapabilmesi için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması istenir. Detaylı bir sorgulama için; aranılan pozisyon, meslek, nitelik, beceri, firma adı, öğrenim durumu, iş yeri unvanı, çalışma yeri gibi bilgiler aratılmalıdır. Bu aşamalardan sonra İŞKUR ilanları sayfası açılır ve istenilen ilan görüntülenebilir.

İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA ADIMLARI

İş arayan kişilerin öncelikle İŞKUR'un resmi internet sitesi olan "iskur.gov.tr" adresine giriş yapması gerekmektedir. Ardından sağ tarafta yer alan internet sitesine tıklanmalıdır. Sonrasında "E-Devlet" üzerinden giriş seçilerek açılan kayıt sayfasında "İş Arayan" bölümünden "Üye Ol" bölümüne tıklanarak bilgiler doğru bir şekilde doldurulmalı ve sözleşmeler kabul edilerek işleme devam edilmelidir.

İŞVEREN İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA NASIL YAPILIR?

İşverenler için profil oluştururken aradığı işçi için belirttiği kriterler önem taşır. İşverenler "esube.iskur.gov.tr" sitesi üzerinden giriş yaparak "Üye Ol" butonu ile giriş sağlamalıdır.

Kira sözleşmesinde aman dikkat! Bu maddeler mutlaka olmalı! İşte detaylar!

Avrupa Merkez Bankası kritik faiz kararından sonra gözler dolara çevrildi!

Otoyol ödemelerinde yeni dönem! Yakında başlıyor!


Geri Dön