01 / 07 / 2024

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Çok sayıda personel alınacak! Elinizi çabuk tutun!

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Çok sayıda personel alınacak! Elinizi çabuk tutun!

İŞKUR, sınavsız ve mülakatsız memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İŞKUR Genel Müdürlüğünce taşra teşkilatında görevlendirilecek 125 memur alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu alımlarda pek çok kadro yer alırken, başvuru şartları ve detaylar belli oldu.



  • Memur alımı kapsamında başvuracak kişilerin en fazla 5 birim tercihi yapabilirler.

  • Başvuru işlemlerinin sona ermesinin ardından adaylar başvurularının işlemle alınıp alınmadığını kontrol etmeleri gerekiyor. Başvurusu işleme alınmayan adayların başvuru işlemleri değerlendirmeye alınmayacağının altı çizildi.

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Çok sayıda personel alınacak! Elinizi çabuk tutun!

  • Bunun yanı sıra, İŞKUR Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında görevlendirilecek 125 memur alımı için başvuracak kişilerin son başvuru tarihine kadar Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Halkla İlişkiler, Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik bölümlerinin birinden mezun olmaları gerektiği paylaşıldı.

Garanti BBWA’dan müşterilerine büyük kıyak! Geri ödemesiz 1000 TL veriliyor!

Finans Analisti İslam Memiş’ten 14 Mayıs öncesi son taktikler! Altın ve doları olanlar 14 Mayıs öncesi ne yapmalı?

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!


Geri Dön