01 / 07 / 2024

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Çok sayıda personel alınacak! Elinizi çabuk tutun!

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Çok sayıda personel alınacak! Elinizi çabuk tutun!

İŞKUR, sınavsız ve mülakatsız memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İŞKUR Genel Müdürlüğünce taşra teşkilatında görevlendirilecek 125 memur alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu alımlarda pek çok kadro yer alırken, başvuru şartları ve detaylar belli oldu.



Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan personel alımı ilanları iş arayan yurttaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yapılan yeni memur alımı duyurusuyla beraber memur alımların hangi alanlarda yapılacağı da İŞKUR tarafından bir bir açıklandı. İşte İŞKUR tarafından yayımlanan memur alım ilanına ilişkin tüm detaylar...

İŞKUR’DAN 125 MEMUR ALIMI

İŞKUR tarafından yayımlanan memur alım ilanına göre, başvuru işlemlerinin 8 Mayıs tarihinde başlayacağı ve 22 Mayıs tarihinde sona ereceği öğrenildi. Söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylar, yazılı ya da sözlü sınav tabi tutulmayacak.

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Çok sayıda personel alınacak! Elinizi çabuk tutun!

Başvuru şartları ise şu şekilde:

  • Söz konusu memur alımı için başvuracak kişilerin 2022 KPSS (B) grubu P93 puan türünde minimum 70 puan almış olmaları gerektiği öğrenildi.

  • İŞKUR internet sitesindeki başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak başvuru işlemlerinin tamamlanması gerektiği belirtildi.

  • Başvuru formundaki kişisel veriler, eğitim bilgileri, KPSS sonuçları ve iş tecrübelerinin vb. bilgilerin mutlaka ilave edilmesi gerektiği ifade edildi.

İşte diğer şartlar...


Geri Dön