30 / 04 / 2024

İŞKUR’dan sürpriz duyuru! Türkiye genelinde tam 1250 personel alımı yapılacak!

İŞKUR’dan sürpriz duyuru! Türkiye genelinde tam 1250 personel alımı yapılacak!

İŞKUR yaptığı son dakika duyurusuyla ülke genelinde 1.250 personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartının talep edilmediği personel alımı kapsamında; ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu kişilerin istihdam edileceği belirtildi.



AŞÇI ALIMI İÇİN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

 KPSS şartının talep edilmediği ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu aşçı alımı için aranan koşullar şu şekilde sıralandı:

  • Ortaöğretim mezunu olan kişilerin, aşçılık ya da mutfak bölümleri ile ilgili alandan mezun olması ya da aşçılık veya mutfak bölümler ile ilgili sertifikanın bulunması aranan özel koşullar arasında yer aldığı öğrenildi.

  • Lisans mezunu olan kişilerin, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Yiyecek İçecek İşletmeciliği/Yiyecek İşletmeciliği Gastronomi lisans programlarından en az birinden mezun olması ya da lisans mezunu olan adayların belirtilen meslek alanlarını kapsayan sertifikaya sahip olması aranan özel koşullar arasında olduğu ifade edildi.

İŞKUR’dan sürpriz duyuru! Türkiye genelinde tam 1250 personel alımı yapılacak!

  • Ön lisans mezunu olan kişilerin, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Yemek Pişirme Teknikleri, Gemi Aşçılığı, Hazır Yemek ve Aşçılık, Aşçılık ve Yiyecek İçecek İşletmeciliği meslek gruplarından en az birinden mezun olması ya da ön lisans mezun olan kişilerin belirtilen meslek alanlarını kapsayan sertifikaya sahip olması talep edilen özel koşullar arasında yer aldığı bildirildi.

  • Bunların yanı sıra, adaylardan birtakım temel koşullar da talep ediliyor. İstenen temel koşulları öğrenmek isteyen kişiler, İŞKUR’un internet sitesine girerek Açık İş İlanları sekmenini tıklaması ve daha sonra 'Aşçılık’ iş ilanlarını aratması ve sonrasında ise arama sonucunda çıkan ilanlara tıklayarak temel koşulları öğrenmesi gerektiği aktarıldı.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

A101’de 12’li tuvalet kâğıdı 60 TL’ye, ayçiçek yağı 130 TL’ye, kırmızı mercimek 57 TL’ye düştü!

Geri Dön