28 / 04 / 2024

İslam Memiş açıkladı! Altın 2 ay sonra bu fiyatı görecek

İslam Memiş açıkladı! Altın 2 ay sonra bu fiyatı görecek

Altın fiyatları ile ilgili son dakika sürprizi... Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yeni rekorlar için yatırımcıları uyardı. İslam Memiş altın fiyatları için 2 ay sonrasını işaret etti. İşte tüm detaylar...



Altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Altın fiyatları ons ve dolar kuru tarafındaki gelişmelerle yön buluyor. ABD enflasyon verisi, haziranda aylık bazda yüzde 0,2 ve yıllık bazda yüzde 3 artışla piyasa beklentilerinin altında kaldı. Gram altın, ABD enflasyon verisi sonrası ons tarafından bulduğu destekle 1650 TL'ye dayanarak rekor yeniledi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön