13 / 05 / 2024

İslam Memiş açıkladı! Altın 2 ay sonra bu fiyatı görecek

İslam Memiş açıkladı! Altın 2 ay sonra bu fiyatı görecek

Altın fiyatları ile ilgili son dakika sürprizi... Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yeni rekorlar için yatırımcıları uyardı. İslam Memiş altın fiyatları için 2 ay sonrasını işaret etti. İşte tüm detaylar...



ABD ENFLASYON VERİSİ BEKLENTİLERİN ALTINDA GERÇEKLEŞTİ

Fed'in faiz politikası için büyük önem arz eden ABD enflasyon verisi beklentilerin altında gelmesiyle altın fiyatları ons öncülüğünde yönünü yukarı kırdı. Üst üste 12 ayda yavaşlama kaydeden yıllık enflasyon, böylece Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesine geriledi. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in "şahin" adımlarına son verebileceği öngörüleri ise ons altın fiyatını desteklemeye devam ediyor. Peki şu anda altın alınmalı mı satılmalı mı? İslam Memiş'ten dikkat çeken altın yorumu geldi.

2023 YILI ALTIN YILI MI OLACAK?

Ons altın, ABD enflasyon verisi sonrası 1960 dolar seviyesini aşarken, gram altın fiyatı da buradan bulduğu destekle 1650 TL seviyesine yükseldi. Altın piyasasındaki yaşanan bu hareketlilik sonrası, son dönemin en çok merak edilen konuları arasına '2023 altın yılı mı olacak' sorusu oldu. Sabah.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken altın yorumları geldi. İşte o açıklamalar:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön