28 / 04 / 2024

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile altın alamayıp, yatırım yapmak için elindeki parasını değerlendirmek isteyenlere Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş alın diyerek yatırımcıları uyardı. 



GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA 14 KASIM 2022

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını merak edip araştırıyor. Altın fiyatları ile birlikte rekor kıran gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor.

Gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. Gümüş fiyatları bugün ons fiyatı bugün 21,77 dolardan  güne başladı. Sabah saatlerinde gümüşün gram alış fiyatı 12,90 lira, satış fiyatı ise 13,36 lira seviyesinden işlem gördü.

Kapanışta, gümüşün ons fiyatı 21,73 dolar, gümüş alış fiyatı 12,95 lira, satış fiyatı 13,43 lira seviyesinden işlem görüyor. Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 

 İslam Memiş altın alamayanlar için Altın gibi getirisi var, gümüş alın dedi. Yatırımcılar dikkat!

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatlarındaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak eden yatırımcılar uzmanların gümüş yorumlarını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

 İslam Memiş altın alamayanlar için Altın gibi getirisi var, gümüş alın dedi. Yatırımcılar dikkat!

Memiş: ''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı şöyle açıkladı: "Bugün piyasalarda soygunun nasıl olduğuna şahitlik ediyorsunuz. Umarım bu yıl için neden “Soygun yılı” dediğimi anlamışsınızdır. Altın ve gümüş tarafında daha yükseliş başlamadı. Gram altın da 1.200 gümüş de 16 lira seviyeleri kırılınca yükseliş başladı derim. Sözüm öyleydi." ifadelerine yer vererek, gümüş fiyatlarının yükseleceğini açıkladı.

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Gümüş yatırımcılarını zengin mi edecek? Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! İşte gümüş fiyatları 13 Kasım 2022!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön