02 / 07 / 2024

İslam Memiş: Altın fiyatları düşecek dedi ve uyardı!

İslam Memiş: Altın fiyatları düşecek dedi ve uyardı!

Gram altın güne 919 liradan başlarken, gün içerisinde dalgalı seyrediyor. Altın fiyatları gün içerisinde bir düşüp bir yükselirken, saat 15:46 itibariyle 926 lira oldu. Peki, altının gramı bu seviyelerde iken yatırımcı ne yapmalı?



ALTIN DÜŞECEK

İslam Memiş altın yatırımcılara uyarıda bulunarak, ''altın düşecek:'' dedi ve şunları ekledi: ''3 ay sonra bir bakacaksınız farklı bahane olacak sonuca bakacaksınız enflasyon rakamları artmaya devam edecek. Yaz aylarında kuraklık bekliyorum su seviyeleri buharlaşma ile azalacak bunu bekliyorum petrol fiyatları yükseldi maliyetler artıyor su ile problem yeniden yaşanabilir bunların enflasyonu yükseltir diye düşünüyorum.

İslam Memiş: Altın fiyatları düşecek dedi ve uyardı!

Piyasalarda FED'in ardından agresif fiyatlama olmadı. Dolar kurunda düşüş öngörüyorum. Bu da ons altınla dolar TL'nin gerilemesi gram tarafına yansır diye düşünüyorum.Düşüş öngörürüm devam ediyor. 850-900 bandından kademeli alımın uygun olduğunu düşünüyorum. Kademeli almanın mantıklı bir karar olduğunu düşünüyorum.''

Altının onsu tekrar yükselişe geçti! Altında beklentiler büyük...

Altın sahalara geri döndü! Altın fiyatları yükseliyor...

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

Uzman isimden açıklama geldi: Altın için rakam belli!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön