02 / 05 / 2024

Altın sahalara geri döndü! Altın fiyatları yükseliyor...

Altın sahalara geri döndü! Altın fiyatları yükseliyor...

Altın fiyatları FED faiz oranlarından sonra dün güne yüzde 0,99 yükselişle başlayarak 1937 dolardan işlem gördü. Bugün ise altının onsu haftanın son işlem gününe 1935 dolardan başladı. Peki altın fiyatları bugün kaç lira? İşte 18 Mart 2022 altın fiyatları...



 Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. FED faiz kararının  hemen ardından piyasalarda hareketlenmeler başladı. FED kararından sonra altın fiyatlarında yükselemeler başladı.

FED faiz oranı çarşamba günü açıklanır açıklanmaz altın fiyatlarında düşüş yaşanırken, altının onsu 1906 dolara kadar geriledi. Altının onsu dün yeni güne yüzde 0,99 artışla 1937 dolardan başladı. Bugün ise güne 1935 dolardan başlayan ons altın diğer altın çeşitlerini nasıl etkiledi?

Altın sahalara geri döndü! Altın fiyatları yükseliyor...

Haftanın son işlem gününe gram altın 920 liradan başlarken çeyrek altın, yarım altın, tam altın bugün kaç lira? Altın fiyatları bugün  ne kadar? İşte 18 Mart 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön