02 / 05 / 2024

İslam Memiş altın fiyatları için 3 ay sonrasını işaret etti! Rekor mu, dip mi?

İslam Memiş altın fiyatları için 3 ay sonrasını işaret etti! Rekor mu, dip mi?

Finans analisti İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşteki düşüşleri yorumladı. Kendi beklentisinin de üstüne çıkan düşüşler için Memiş'in önümüzdeki döneme dair tahminleri büyük etki yarattı. İşte tüm detaylar...



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş, euro, Borsa İstanbul'daki gelişmeler ve piyasalara dair yeni değerlendirmelerde bulundu. Memiş'in gram altın ve gram gümüşteki düşüşlere ilişkin sözleri dikkat topladı. Memiş, düşüşlerin sürüp sürmeyeceğine ilişkin tahminini de duyurdu.

BORSA İSTANBUL'DA YÜKSELİŞ SÜRER Mİ?
Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş'in piyasalara ilişkin değerlendirmeleri şu şekilde:

Piyasalardaki son durumu yorumlamak için karşınızdayım. Borsa İstanbul 100 Endeksi, depremin birinci ve ikinci gününde açık kalmıştı, daha sonra kapatıldı, 14 Şubat'a kadar kapalı kaldı. Açık kalma sürecinde konuştuk, yanlış karardı. Düşüncem aynı. Borsa tarafında tekrar yeni kararlarla, tedbirlerle birlikte yukarı yönlü hareketlerin devam etme olasılığının güçlü olduğunu ifade etmiştim. 5000 puan seviyesinde bir rakam var. Şubat sonuna kadar da yüksek kalmaya devam edecek diye tahmin ediyorum. Muhtemelen önümüzdeki haftaların sonuna kadar da yüksek kalmaya devam eder.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön