17 / 05 / 2024

İslam Memiş altın fiyatları için 3 ay sonrasını işaret etti! Rekor mu, dip mi?

İslam Memiş altın fiyatları için 3 ay sonrasını işaret etti! Rekor mu, dip mi?

Finans analisti İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşteki düşüşleri yorumladı. Kendi beklentisinin de üstüne çıkan düşüşler için Memiş'in önümüzdeki döneme dair tahminleri büyük etki yarattı. İşte tüm detaylar...



DOLAR VE EURO'DA SON DURUM
Dolar TL 18.85 ekranlarda. Serbest piyasalarda 19 lira üzerinde bir kur var. 19.10-14 aralığında dalgalanıyor. Euro TL kuru 20.14 ekranlarda. Serbest piyasalarda 20.35-41 aralığında. Makas aralığı geniş. Euro dolar paritesi 1.11'e kadar yükselmişti, oradan satış baskısı geldi. 1.07'ye kadar düşüş trendini beklemiştik. 1.0665. Aşağıda 1.0580 gibi bir alan var. Pariteyi takip eden arkadaşlarımızın da bu seviyelerin sonlarında. 1.0580-1.0650 bant aralıklarının fırsat sunduğunu düşünmekteyim. Yani euro dolar paritesi düşük.

İslam Memiş bu değerlendirmelerinin ardından kendi tahmininin de ötesinde düşüş gösteren gram altın ve gümüş fiyatlarına dair değerlendirmeler yaptı, tahminini açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön