17 / 05 / 2024

İslam Memiş altın fiyatlarının 1400 liraya geleceği tarihi açıkladı! 4 seviye detayı

İslam Memiş altın fiyatlarının 1400 liraya geleceği tarihi açıkladı! 4 seviye detayı

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Altın vites artırdı. Gram altın için rekor seviyeyi paylaştı. İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklamalar geldi. İşte tüm detaylar...



GRAM ALTINDA ÖNEMLİ 4 KADEME 
Gram altın için sırayla seviyeler veren Memiş, 1038, 1060, 1090 daha sonra 1400 lira seviyelerine dikkat çekti. Yıl sonunda gram altının 1.400 rakamını göreceğini ifade eden piyasa uzmanı al-sat yapanları da uyardı. Kısa vadeli işlemlerden uzak durulması gerektiğini söyleyen Memiş, en güvenli limanın altın olduğunun altını çizdi.

YENİ ZİRVELER YOLDA
Sert yükselişlerin devam edeceğini kaydeden Memiş, "Yatırımcı elindeki altını bozdurmamalı. Daha yeni zirvelere var" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön