30 / 04 / 2024

İslam Memiş altın fiyatlarının 1400 liraya geleceği tarihi açıkladı! 4 seviye detayı

İslam Memiş altın fiyatlarının 1400 liraya geleceği tarihi açıkladı! 4 seviye detayı

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Altın vites artırdı. Gram altın için rekor seviyeyi paylaştı. İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklamalar geldi. İşte tüm detaylar...



Son dakika altın fiyatları. Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleşen savaşın etkisiyle birlikte mart ayında güvenli liman olarak görülen altın başta olmak üzere değerli emtiaların fiyatı hızla yükselişe geçti. Ons altın 2 bin dolar düzeyinin üzerini gördükten sonra düşüşe geçti. Mart ayının sonlarından itibaren altın fiyatlarında düşüş trendi oldu.  

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatları bir anda yükseldi. İslam Memiş, gram altın için yatırımcının yüzünü güldüren seviyeleri paylaştı. Dört kademede altının geleceği seviyeyi açıklayan Memiş, al-sat yapanlara da uyarılar yaptı.

Altın son zamanların en yüksek seviyelerinde fiyatlanmaya devam ediyor. Yatırımcı sarı metalde yaşanan fiyat artışlarını merakla araştırırken Fed'in faiz artırımlarına devam etmeyeceğine dair beklenti değerli metallerin fiyatlarının gelecek günlerde artacağı beklentisini doğurdu. İslam Memiş ise yatırımcıya önemli tavsiyeler verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön