02 / 05 / 2024

''Yeni rekorlar görülebilir'' diyen İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı

''Yeni rekorlar görülebilir'' diyen İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı

Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar, araştırmalarına devam ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''yeni rekorlar görülebilir'' diyerek gümüş fiyatlarını geleceği seviyeyi açıkladı.



Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''yeni rekorlar görülebilir'' diyerek gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

 Yeni rekorlar görülebilir diyen İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği seviyeyi açıkladı

Bu hafta açıklanacak olan FED faiz kararının piyasalarda önemli bir etki bırakması bekleniyor. Fed'in faiz kararı sonrasında altın ve gümüş gibi kıymetli metallerde yön tamamen belli olacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön