05 / 05 / 2024

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerden sonra yatırımcılar altınlarını bozdurmak için kuyumcuların yolunu tuttu. İslam Memiş'ten altın ve dolar için şaşırtan açıklama geldi...



PERDE ARKASINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yakında açıklanacak olan yeni bir ekonomi paktinden bahseden İslam Memiş; bu paketin çok kapmsalı olduğunu ve içinde herşeyin olacağını söyledi. İslam Memiş gündemde olup bitenleri şu şekilde özetledi: ''Şu anda yüksek bir tansiyon var ve perde arkasında çalışmalar devam ediyor. Yakın bir zaman içerisinde bu paket açıklanacak. Aralık ayında yaşanan hızlı çöküş tekrar yaşanır mı?  beklenti var fakat kişisel olarak bir beklentim yok bu çöküşleri tekar beklemiyorum. Gerileme olacak mı? olacak dülzeltme olacak mı evet olacak.'' dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön