05 / 05 / 2024

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

İslam Memiş altın ve dolar için bugünü işaret etti! Perde arkasındaki sır....

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerden sonra yatırımcılar altınlarını bozdurmak için kuyumcuların yolunu tuttu. İslam Memiş'ten altın ve dolar için şaşırtan açıklama geldi...



İSLAM MEMİŞ DOLAR VE ALTIN YORUMU

Dolar kuru için beklentisini 15,88 lira gram altında ise  950 lira seviyesi olarak açıklayan Memiş, şuanki ekonomik koşullarda daha aşağısının olmayacağını söyledi fakat paket açıklandıktan sonra herşeyin değişebileceğinin de altını çizdi. 

Merkez bankaları altının rekorunu hazırlıyor! Dünya devinden yatırımcıları heyecanlandıran açıklama

Altın fiyatları rekora mı koşuyor? Elinde gram, çeyrek ve tam altını olanlar zengin oldu! Altın fiyatlarında son dakika!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön