19 / 05 / 2024

İslam Memiş altında yeni tarih verdi, en yüksek seviyeyi açıkladı

İslam Memiş altında yeni tarih verdi, en yüksek seviyeyi açıkladı

Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısını ilgilendiren açıklamalarından birisini daha yaptı. Gram altın için rakam veren Memiş, gram altın sahiplerinin göreceği en yüksek rakamı paylaştı. İşte tüm detaylar...



1666-1685 ve yukarıda 1705 dolar seviyesi ons altında. 1685 dolar seviyesi kalıcı olursa tekrar yeni trendden bahsedebiliriz. Ekim ayının son haftası olduğu için ben ekim ve kasım ayındaki beklentim büyük olduğundan dolayı emtiada, psikolojik bir savaş var, emtia tarafındaki trendim pozitif yönde devam ediyor.

Gram altında 988-989'lu rakamlar görüyorsunuz. Kapalıçarşı'da 1004-1008 aralığında. Yükseliş olunca makas aralığı daralıyor, düşüş olunca artıyor. 1000 üzerinde ataklar gerçekleştirdi. 1038 devamında 1060 seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.

Gümüşün onsta 22 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak göreceğim. Gram gümüşte 12.20-12.60 yukarıda direnç seviyesi, buraları takip edeceğim.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön