05 / 05 / 2024

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL OLDU? 1 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

1 Haziran gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merakla araşıtılmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Bugün gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Bugün gümüşün ons fiyatı 23,40 dolar olurken, gümüşün gram fiyatı 15,61 TL, satış fiyatı 16,97 TL'den işlem görüyor. 

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Ne altın ne de dolar! Bu sene buna yatırım yapanlar servetine servet katacak! İslam Memiş net cevap verdi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön