29 / 04 / 2024

İslam Memiş, altının düşüşü sonrası bombayı patlattı! Bu iki detay gram altının kaderini belirleyecek

İslam Memiş, altının düşüşü sonrası bombayı patlattı! Bu iki detay gram altının kaderini belirleyecek

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Altın fiyatları bir anda düştü. Altın uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara büyük kar sağlatacak öneriler verdi. İşte tüm detaylar...



GRAM ALTIN DA TEPE TAKLAK OLDU 
Ons altındaki gerileme nedeniyle Gram Altın fiyatları da düşüş gösterdi. Dün tarihi yüksek seviyesi olan 1185 liraya kadar çıkan gram altın bugün 1130 lira seviyelerinden alıcı buluyor.

ANALİSTLERDEN ÖNEMLİ ÖNGÖRÜLER 
Analistler ons altın için 1905-1897 dolar aralığının önemli destek olduğunu öne sürdüler. Bu seviyenin üzerinde tutundukça toparlanma çabasının süreceğine değinen analistler 1933 dolar seviyesinin bugün için önemli direnç noktası olduğu vurgusunda bulundular. Destek seviyelerinin kırılması halinde düşüşün 1870 dolara kadar gerçekleşebileceğini de öngördüler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön