29 / 04 / 2024

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

Uzmanlar gram altının artık bu seviyelerin altına düşmesini beklemezken 2023 yılı için dikkat çeken tahminlerde bulunuyor. "‘rekor’ kelimesini çokça duyacağız” diyen uzmanlar, alım için bu seviyelerin halka fırsat olduğunu belirtiyor. İşte altın fiyatları için son tahminler...



Para ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, küçük yatırımcılara uyarılarını sürdürüyor.

Yatırımcıların ‘güvenli liman' olarak tanımladığı altın, beklenen yükselişine gecikmeli olsa bile başladı. Dün gram 1.140 lirayla rekorunu egale ederken, uzmanlar gram altında artık 1.100 liradan daha düşük seviyelerin görülmesinin pek olası olmadığını ifade ediyor.

Para Piyasalarının Uzman ismi İslam Memiş ise kendisine yöneltilen bir soruya cevap verdi.

İslam Memiş, "Bu yılın sorusu şu olacak. “Gümüş düşer mi, alım fırsatı verir mi?” Altın, korur. Gümüş, zengin eder. 2,50’den alıp 20 lirayı bekleyen yol arkadaşlarım; Kralsınız. Öyle bir buluşma yapacağız ki o gün, dillere destan olacak" dedi.

GRAM ALTIN REKOR KIRDI

İslam Memiş altının ineceği en düşük seviyeyi açıkladı!

Altının ons (31.1 gram) fiyatı, ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artışlarını yavaşlatma sinyali ve Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) küresel resesyon (durgunluk) beklentisiyle birlikte 1.880 dolara kadar yükseldi. Onsla beraber gram altın da rekor kırarak 1.140 liraya çıktı. Kapalı Çarşı’da ise gram dün 1.153 liradan alıcıyla buluştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön