20 / 05 / 2024

İslam Memiş bombayı patlattı! Ayağınıza gelen fırsatı kaçırmayın

İslam Memiş bombayı patlattı! Ayağınıza gelen fırsatı kaçırmayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş seçimlerin ikinci turunda yatırımcıların yaptığı yatırımlara dair değerlendirmelerini açıklamaya devam ediyor. Yatırımcıların yakın mercek altına aldığı uzman isim dikkat çeken ikazlarda bulundu.



YATIRIMDA YENİ BİR FIRSAT DOĞDU

Seçimlerde ilk turunun bitmesi ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalmasıyla beraber yatırımcılar endişelendi. Uzman isimler aracılğı yapılan açıklamalara odaklanan yatırımcılara piyasa değerlendirmesi İslam Memiş aracılığı yapıldı.

İsabetli tahminleriyle tanınan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara kritik değerlendirmelerini anlattı. İslam Memiş açıklamalarında faiz indirimlerinin süreceğini söyleyen açıklamalara değindi. Ünlü ekonomist politika değişikliği ile beraber yeni bir yoruma gereksinim olacağını öngördüğünü ilan etti.

Yaz ayları ile beraber dolar kurunun 25 TL oranını muhafaza edeceğini ifade ederek gündemi salladı. Kur korumanın anlamlı bir seçim olduğunu ifade ederek alternatif olarak borsayı işaret etti. Borsaya girmek için bir avantaj doğduğunu, kur koruma ve borsa haricinde yatırımcının elinden bir şey gelmeyeceğini açıkladı.

İslam Memiş bombayı patlattı! Ayağınıza gelen fırsatı kaçırmayın

GRAM ALTINDA ALIM FIRSATI DEVAM EDİYOR MU?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, borsaya yatırım yapmak için uygun bir dönemin olduğunu ifade ederek açıklamalarını sürdürdü. Günümüzde meydana gelen satışların normal olduğunu yatırımcıya da ilan etti.

Orta ve uzun vadedeki beklentilerinin pozitif yönde olduğunu söyleyerek daha evvelinde ikazlar yaptığına da değindi. Gram altın piyasasını değerlendiren uzman isim günümüzde alınacak bir oranda olmadığını yatırımcılara ilan etti.

Piyasaların rahatlaması gerektiğini, daha sonrasında gram altın yatırımı için bakılabilir olduğunu söyledi. Günümüzde gram altın alım avantajının vermemesiyle beraber zarar ettirdiğinin de altını çizdi. Borsada ise avantajın devm ettiğini açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön