07 / 07 / 2024

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

Bu hafta dolar, altın ve gümüşte yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki doların durumu ne olacak? Gümüş fiyatı yükseliyor mu? Altın yatırımcısı ne yapmalı? Altın satmak için ya da altın almak için uygun zaman mı? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bir bir açıkladı. İşte detaylar…



BU HAFTA GRAM ALTIN ALINIR MI?

İslam Memiş,  gram altın cephesinde de  gelişmeler olduğunu belirterek, “Beklenen düşüler gram altında  gelmeye başladı” dedi.

 ONS altın fiyatında meydana gelen düşüşlerin gram altını da etkilediğini aktaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Gram altın geçen hafta, 1.162 seviyesinde haftayı bitirdi fakat bu fiyat, ekranlarda 1.135 lira.  Ekran ve serbest piyasa arasında meydana gelen 20-25 lira farka dikkat etmek gerekiyor. ONS altın fiyatında hala düşme olması beklendiğinden gram altında da düşme devam edebilir.

Ekranlarda gram altının 1.110 TL seviyelerine dek inmesini, serbest piyasada ise 1.140 düzeyinde bulunmasını bekliyorum. Direnç seviyesi ise yükseliş anlamında bakıldığında 1.170 TL olacak. Gram altınının bu haftayı1.140-1.170 TL aralığında tamamlamasını bekliyorum. Gram altın almak isteyenler için bu hafta avantajlı bir hafta olacak. Bundan sonraki hedefi 1.200 TL olacak olan gram altında iki haftalık düşüş eğrisinin ardından hızlı yükselişler meydana gelebilir” açıklamasında bulundu.

İslam Memiş bombayı patlattı! Paraları yastık altından çıkarma zamanı! Gram altında büyük fırsatlar geliyor!

GÜMÜŞTE DURUM NE?

ONS gümüşün geçen hafta yüzde 4.77 oranında düşme yaşadığını belirten İslam Memiş, 22.34 dolar seviyesinde haftayı kapattığını kaydetti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler için bu haftanın şanslı bir hafta olduğuna işaret eden İslam Memiş,  “Gümüş 22.80 şeklinde destek düzeylerinin altında kapanmasına rağmen, yeniden bu oranın üstüne çıkabileceği görülüyor. Gümüşün bu haftayı  22.30-23.20 aralığında geçirmesini bekliyorum” dedi.

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

Kira desteğini kimler alabilir? Kaç TL kira desteği veriliyor?

EYT’den emeklilik başvuruları başlıyor! Emeklilik şartları değişti mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön