13 / 05 / 2024

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...



''BUYURUN GÜMÜŞ BEDAVA''

Altın piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 senesinde yatırım yapan vatandaşların en kazançlı çıkacağı yatırımın gümüş olacğaını söyledi. Yapmış olduğu açıklamalar kapsamında bu yıl gümüş yatırımı yapan vatandaşların kazançlı çıkacağını söyledi. 

Gümüş rasyosu 82 oranına kadar artış gösterecek diyen İslam Memiş, şu açıklamaları yaptı; ‘’Altın ve gümüş almak isteyen vatandaşlar için fırsat ikazım bulunuyor. Dolar kurunda gümüş onsu ile fırsat bekleyen vatandaşlara buyurun gümüş bedava dedim. Şu an için altın gümüş rosyosu 80-82 arasında değişiklik gösteriyor. Sanal donda gümüşün giriş tutarlarında rekor seviyelere ulaşıldı.

İslam Memiş buyurun gümüş bedava dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Gümüşün düşmesi ile beraber gümüş fonlarına da harika bir giriş yapıldı. Gümüş ons fiyatını 25 ila 26 dolar seviyesinde görebiliriz. Elinde altın ve doları bulunan vatandaşlar kesinlikle gümüşü de ihmal etmemesi gerekir’’ ifadelerini kullandı. 

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatlarıkaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar? 23 Şubat 2023 gümüş fiyatları kaç TL? 23 Şubat 2023 gümüş fiyatları...


Geri Dön