10 / 05 / 2024

İslam Memiş dolar ve eurodan vazgeçti! O yatırım aracını telaffuz etti! Alan büyük kâr edecek!

İslam Memiş dolar ve eurodan vazgeçti! O yatırım aracını telaffuz etti! Alan büyük kâr edecek!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ve eurodan daha çok kazandıran o yatırım aracını açıkladı. İşte detaylar!



Piyasalar son kapanış günü yükseliş ile kapattı. Dolar TL kuru 24 TL iken, Euro ise 26 TL’ye dayandı. Döviz yatırımı yapanlar için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten kritik tavsiyeler geldi. Dolar için ‘yanlış’ diyen Para piyasaları uzman olan İslam Memiş, başka kar eden yatırım aracını açıkladı.

DOLARDAN DAHA ÇOK KAZANDIRACAK! İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kar aracı olarak tavsiye edilen dolar için yanlış uyarısı yaptı. Sterlin TL kuru tavsiyesi veren uzman isim Memiş, kendi tercihini sterlin ve Euro olduğunu açıkladı. Sterlin için 2023 beklentisini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş en yüksek seviyeyi yatırımcılar için verdi.

 İslam Memiş dolar ve eurodan vazgeçti! O yatırım aracını telaffuz etti! Alan büyük kâr edecek!

YILIN SONUNDA 34 LİRAYI GÖRECEK!

Sosyal medya hesabından en karlı yatırım aracını aktaran ekonomist İslam Memiş, yatırımcılar için şunları yazdı; “Sterlin/TL kuru bugün itibaren 30,40 Liraya yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini elde etmiş oldu. Yani, 2023 yılı beklentimiz gerçekleşmiş oldu. Yıl sonuna kadar ise 33 ile 34 lira aralığını takip etmeyi sürdüreceğiz. 1 Ocak’ta 10 bin lira dolar karşısında 12.626 lira oldu. 1 Ocak tarihinde 10 bin lira Sterlin karşısında 13.392 TL oldu. Sürekli dolar diyorlar ya “Yanlış” Euro ve Sterlin tercihiniz doğruydu.”

İslam Memiş döviz alacaklara o öneriyi verdi! Korkma kardeşim al!

İslam Memiş’ten şaşırtan açıklama! Haziranın o günü son yatırım fırsatı sunacak! Bakmadan geçmeyin!

Doları olan duymadım demesin! İslam Memiş'ten çarşamba ve perşembe gününe dikkat uyarısı geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön