08 / 05 / 2024

İslam Memiş doların yükseleceği tarihi açıklayıp konut fiyatlarının düşeceği şartı açıkladı! TOKİ konutları bitiyor

İslam Memiş doların yükseleceği tarihi açıklayıp konut fiyatlarının düşeceği şartı açıkladı! TOKİ konutları bitiyor

Finans analisti İslam Memiş, piyasalarda önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak durumları tek tek analiz etti. Doların Mayıs ayında yükseleceğini söyleyen Memiş, Türkiye’de kuru baskılama hareketlerinin anlamsız  kalacağına vurgu yaptı.



Memiş sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye’de arz talebi karşılamıyor söylemini şu açıdan bakmak lazım bugün devletin eliyle TOKİ’nin yaptığı konut projeleri var hemen hemen her ilde. TOKİ konut projelerinin kapasitesi 100 binse milyonlarca başvuru oluyor. Türkiye’de arsa sorunu yok. Tabi arsa sorunu yok derken ekilebilir tarım alanlarını konut projelerine dönüştürelim demiyorum. Kentsel dönüşüm projeleri hala atıl vaziyette duruyor. Türkiye’de konut üretiminden para kazanmak mümkünken neden konut üretilmiyor buna iyi bakmak lazım.

TOKİ’den indirimli konut ve arsa haberinde son dakika gelişmesi

Türkiye'de alınabilecek en ucuz konut fiyatı açıklandı! Sermayesini konuta yatıran kişi parayı bakın kaç yılda çıkarıyor

Konut fiyatlarını patlatan gizli neden ortaya çıktı! Sebep ne yabancıya mülk satışı ne de göçmenler değilmiş...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön