21 / 05 / 2024

İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyardı! Bu yatırım aracı sizi zengin edecek!

İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyardı! Bu yatırım aracı sizi zengin edecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyararak zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Buna yatırım yapan kazanacak!



19 NİSAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ TL OLDU? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI...

19 Nisan Pazartesi gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar, 19 Nisan gümüş fiyatları kaç lira oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Bugün gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.  Bugün gümüşün ons fiyatı 24,96 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 15,97 lira, gümüşün gram satış fiyatı 16,583liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! 19 Nisan gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın ne kadar oldu? 

Dolar 13 gün sonra tam da böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde avucunda dolar olanlar acil!

Euro bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön