03 / 05 / 2024

İslam Memiş 'Elinizi çabuk tutun' dedi, Haziran sonrasını işaret etti!

İslam Memiş 'Elinizi çabuk tutun' dedi, Haziran sonrasını işaret etti!

'Elinizi çabuk tutun' diyen İslam Memiş, altının bundan sonraki yol haritasını çizdi.



Son zamanlarda yaşadıpı düşüş ile gündeme gelen altın bu hafta başı itibarıyla yükselişe başladı. Güvenli liman olarak nam salan altın hem yatırımcı hem de vatandaş tarafından yakından ilgiyle takip ediliyor. Altın almayı düşünenler için alım fırsatında yaşanırken haziran sonu itibarıyla ise gramın 1.450-1.500 seviyesine yükseleceği ön görülüyor. İşte gram, çeyrek, yarım, tam altın güncel fiyatları...

SON DURUM NE?

Altının gram fiyatı, haftaya yükselişle başlamasının ardından 1.146 lira seviyesinde işlem görüyor.

Cuma günü, ons fiyatına paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü yüzde 2,19 artışla 1.140 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, bugün 1.156 lira ile 3 Şubat'tan bu yana en yüksek seviyesini test etmesinin ardından saat 10.50 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,5 değer kazanarak 1.146 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.880 lira, Cumhuriyet altını da 7.620 liradan satılıyor.

İslam Memiş Elinizi çabuk tutun dedi, Haziran sonrasını işaret etti!

Altının ons fiyatı da şu dakikalarda önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,4 üzerinde 1.875 dolardan alıcı buluyor.

Analistler, ABD'de Silikon Vadisi Bankası (SVB) ve Signature Bank'ın iflasının ardından bankacılık sektörüne ilişkin endişelerin, ekonomi yönetimi tarafından hızlı bir şekilde alınan önlemlerle giderildiğini bildirdi.

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön