08 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altın için önümüzdeki haftayı işaret etti!

İslam Memiş gram altın için önümüzdeki haftayı işaret etti!

Para ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili olarak; "Buradan tekrar kar satışı ile düşüş bekliyorum ancak önümüzdeki hafta 1230'ları konuşuyor olacağız" ifadelerini kullandı.



Altın ve para piyasalarının İslam Memiş, yükselişteki emtialar için kritik uyarılarda bulundu

İslam Memiş, "Altın ve gümüş düşecek mi?" başlıklı videosunda açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizerek şu ifadeleri kullandı.

"Borsada yükselişler devam eder mi? Elime Türk Lirası geçti ne yapmalıyım? Altın ve gümüş için yeni fırsat olur mu? Erken seçimin gram altın nasıl etkileri olabilir? Bu tür soruların yanıtını vermeye çalışacağım.

Borsa İstanbul'da % 0.89'luk değer artışı var. Borsa tarafında beklemeyi tercih ediyorum. Yıl içinde dalgalanacak bir borsa endeksi izliyorum. Dip olarak 4400, zirve olarak 6500'ü izleyeceğim.

İslam Memiş gram altın için önümüzdeki haftayı işaret etti!

Dolar TL ekranlarda 18.80. Serbest piyasalarda 19.04-07 aralığında dolar TL kuru var. Yine yatay süreç devam ediyor. Özellikle dolar endeksinin 102'inin altına sarkmasıyla biz içeride dolar TL kurunun baskılandığını görüyoruz. Euro TL kuru pozitif seyirde. 

Ekranlarda 20.42, serbest piyasalarda 20.64-72 lira aralığında. Euro dolar paritesi 1.07'ye kadar sarkmıştı, hızlı toparlanma oldu. 1.09'u direnç seviyesi olarak takip ediyorduk. Euro dolar paritesi kısa vade için direnç seviyesini tamamladı. Buradan tekrar geri çekilme bekliyorum."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön