Altın & Dolar

İslam Memiş, gram altında artık yalnızca bu kazandırır diyerek açıkladı!

Yaptığı her açıklama dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş şimdi de gram altında artık yalnızca bu kazandırır diyerek duyurdu.

Yaptığı her açıklama gündeme bomba gibi düşen Finans Analisti İslam Memiş, rekor üstüne rekor kıran ve yatırımcıların gündeminden düşmeyen gram altında bu seviyeler için 'kazanç' formülünü açıkladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dolarda yaşanan 'ilginç' dediği gelişmeyi de paylaştı.  Dolarda ilginç bir gelişme olduğunu dile getiren İslam Memiş, gram altında ise "kazandırır" dediği yöntemi de resmen açıkladı.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında son günlerde yaşanan rekorları masaya yatıran İslam Memiş, "Gram altın serbest piyasalarda 2 bin 647 TL'de, ons altın da 2 bin 664 dolarda. Son bir ayda ABD'deki enflasyon verisi beklentilerin altında kaldı. Piyasalar da merakla merkez bankalarının faiz indirimlerini bekliyor. Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan altın fiyatları buradan güç topladı. Diğer taraftan jeopolitik riskler devam ediyor. Donald Trump'a suikast girişiminde de güvenli liman altına kaymalar oldu" dedi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılı sonu beklentilerini de peş peşe açıkladı. Açıklamasında sene sonu beklentisinin değişmediğini söyleyen Finans Analisti İslam Memiş "3 bin-3 bin 500 TL aralığı bu sene sonu için, ons altında da 2 bin 600-3 bin dolar seviyesini bekliyoruz. Ons altın tarafında da yukarı yönlü hareketler sürecek. Bugünlük gelişmeler yükselişlerin süreceğini bize gösteriyor. Elinde altın olanlar için satış için daha çok erken. Beklemelerini tavsiye ediyoruz." dedi.

İslam Memiş söz konusu bu değerlendirmelerden sonra gram altında "artık bu kazandırır" dediği formülü de açıkladı...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında kazanç için fiyata değil miktara bakmak gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Bu saatten sonra altının fiyatına değin, altının miktarına bakmak lazım. Yatırımcıların gözdesi gram altın, 6 aylık süreçte, gramında 600 Türk Lirası değerlendi. Altın hem dünyada hem içeride değer artışlarını sürdürecek. Altının miktarına odaklanmak gerekiyor. Ne kadar biriktirebiliyorum diye odaklanmak gerekli. Elinde Türk Lirası bulunduranlar, düğün yapacaklar bir an önce alıp bu işi bitirsin. Mutlaka 2600'lü rakamlar da gelebilir, aşağı da sarkabilir kısa vadede. Buralar da alım fırsatı. Rekorlar iki günde gerçekleşiyor, düşüşler ise iki haftada oluyor. Aylık bazda miktara odaklanan yatırımcılar kazanıyor."

 

İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanacak!

Konut kredisi faizleri yılın son çeyreğinde düşer, satışlar artar!

Devlet destekli 49 bin liraya anahtar teslim konut! Ev sahibi olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi! Kaçırmayın!