02 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altının bu yıl ne kadar olacağını açıkladı! Elinde altın olanlar hemen bakın!

İslam Memiş gram altının bu yıl ne kadar olacağını açıkladı! Elinde altın olanlar hemen bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında düşüş başlarken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve piyasa kahini olarak da bilinen İslam Memiş'ten son dakika gram altın paylaşımı geldi..



Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında düşüş başladı. Yaptığı açıklamalarla yatırımcıların da radarına giren isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının bu yıl ne kadar olacağını açıkladı. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre altın fiyatları beklentilerin üzerinde gelen ABD enflasyon verilerinden sonra kar satışı yedi. Yatırımcılar 'Altın fiyatları ne olacak' sorusuna yanıt ararken yaptığı açıklamalarla dikkat çeken uzman isim İslam Memiş, bu hafta için beklentilerini yazdı.

İbresini aşağı döndüren altın fiyatlarından sonra İslam Memiş de gram altının ne kadar olacağını yazdı. Yazısında "Ons altın ABD enflasyon verisi sonrası bin 900 dolar seviyesine kadar geriledi" ifadelerini kullanan İslam Memiş sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Piyasalar Fed'i fiyatladığı için fiyatlarda da aşağı yönlü kırılım yaşandı. Enflasyon verileri öncesi ons altında 2 bin 30 dolar seviyeleri vardı. Eğer piyasalar Fed'i fiyatlamasıyla 2 bin 50 dolar seviyelerini test eden bir ons altın görebilirdik. Bu hafta eline dolar geçen ya da ons altının düşmesini bekleyen yatırımcılar altına giriş için iyi bir fırsat yakaladılar.

İslam Memiş gram altının bu yıl ne kadar olacağını açıkladı! Elinde altın olanlar hemen bakın!

Ons altın için aşağıda 1.980 dolar destek seviyesi var. Fakat ısrarla bu rakamı beklemekten ziyade bu hafta meydana gelen sert düşüşleri fırsata çevirmek avantajlı olabilir. Çünkü ons altın dün gün içerisinde 40 dolarlık bir satış yedi."


BU FIRSATLAR SIK SIK GELMEYEBİLİR

Sabah'ta yer alan habere göre İslam Memiş, "Gram altın TL fiyatları resmi kur tarafında 2 bin Türk Lirası seviyesi altında seyrederken serbest piyasalarda 2040-2050 Türk Lirası seviyelerinde. Aşağıda 2 bin 40 Türk Lirası güçlü bir destek seviyesi bulunuyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği ons altında meydana gelen düşüşler gram altın fiyatında 15 liralık bir gerilemeye sebep oldu. Düğün yapacak olanları elinde parası olanlar elinde doları olanlar altın fiyatlarında yaşanan bu sert düşüşleri bir fırsata çevirsin. Söz konusu bu fırsatlar sene içinde sık sık gelmeyebilir" diye konuştu.

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

İslam Memiş açıklamasında piyasaların Fed'in faiz artırım ihtimalini fiyatlamaya başladığını belirterek, gram altında hedef değerlerinin 2 bin 500-2 bin 700 TL yıl sonu ise 3 bin TL." olduğunu söyledi.

 

Tebernüş Kireçci: Kira artışlarında yüzde 25 sınırlaması kiracıların canını yakacak!

8 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Garanti, İş, Akbank, Yapı Kredi ve 3 banka az evvel duyurdu!

Lojmanda kalamayan memurlara kira yardımı verilsin! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön