04 / 05 / 2024

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar aman dikkat!

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar aman dikkat!

Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını peş peşe açıkladı. Elinde gümüş olanlar aman dikkat! İşte o rakam...



Gümüşün gramı yeni yıla 9,92 TL seviyelerinde başlarken şu günlerde 17 lira sınırına dayandı. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 20 lira olacağını, ons tarafında da 40 dolar seviyesini beklediğini söyledi. İslam Memiş, özellikle Haziran'dan sonra emtia fiyatlarında artışların olacağının altını çizdi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? 23 Nisan gümüş fiyatları kaç TL oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı kaç TL oldu? Son dakika gümüş fiyatları 23 Nisan 2023...

İslam Memiş gümüşün ne kadar olacağını peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar aman dikkat!

GÜMÜŞ FİYATLARI 23 NİSAN 2023!

23 Nisan gümüş fiyatları pek çok yatırımcının gündeminde yer alıyor. Yatırımcılar "Gümüş fiyatları bugün ne kadar, gümüş kaç TL, gümüş kaç lira?" sorularının cevaplarını araştırıyor. Ons gümüş fiyatı an itibarıyla 25,10 dolar, gümüşün gram fiyatı 16,33 TL, satış fiyatı ise 17,048 TL seviyesinden işlem görüyor.

Dev bankalar Euro için resmen tek tek rakam verdi! Elinde Euro olanlar hemen bu rakamlara bakın!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön